Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit verdictul medicilor pentru Carvajal! Fundaşul Realului merge la CM 2018, chiar dacă riscă să rateze primul meci

A venit verdictul medicilor pentru Carvajal! Fundaşul Realului merge la CM 2018, chiar dacă riscă să rateze primul meci

Cupa Mondială

Comentarii

Accidentat în prima repriză a finalei Champions League, spaniolul Dani Carvajal a primit astăzi rezultatele testelor medicale efectuate imediat după meci, pentru a descoperi cât de gravă e problema suferită.

UPDATE | Conform presei din Spania, selecţionerulJulen Lopetegui  a decis în cele din urmă să-l păstreze în lotul pentru CM 2018 pe Carvajal, în ciuda faptului că acesta ar putea rata meciul de debut, cu Portugalia.


Iniţial s-a speculat că Carvajal ar putea rata Campionatul Mondial din Rusia, din cauza acestei accidentări, în aceelaşi mod cum a ratat Campionatul European din Franţa în 2016, când s-a accidentat tot în finala UCL, cu Atletico Madrid.

Conform Marca, fundaşul Realului a trecut toate testele medicale de luni, iar verdictul medicilor este unul care îi dă speranţe lui Carvajal că ar putea prinde turneul final. Totuşi, fundaşul ar avea şanse mici să joace în prima partidă a Spaniei.



Rezultate arată că este vorba despre ceva minor, o mică leziune la bicepsul femural, iar pauza de recuperare este mult mică decat se aştepta, el ar putea reveni in aproximativ 3 săptămani, debutul Spaniei fiind programat peste 19 zile împotriva Portugaliei.

Selecţionerul Spaniei, Lopetegui, trebuie sa decida în urmatoarele ore daca îl păstrează pe lista finală, în condiţiile în care acesta ar putea să nu fie apt la primul meci din faza grupelor. Conform spaniolilor de la Marca, decizia lui Lopetegui va fi una pozitivă, iar Carvajal va pleca în Rusia cu lotul Spaniei.

Fundaşul dreapta al celor de la Real, dar şi al naţionalei Spaniei, ar putea să se alăture echipei naţionale în şapte zile, deoarece jucătorii Realului se bucură de o saptămană în plus de vacanta după ce au jucat sambată finala Champions League.

Afla mai multe despre: dani carvajalspaniacm 2018lot spaniaaccidentare carvajal 

viewscnt
Articole similare