Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit vremea lui Ionuţ Radu? Ce scrie Gazzetta dello Sport despre portarul român aflat în lotul lui Inter

A venit vremea lui Ionuţ Radu? Ce scrie Gazzetta dello Sport despre portarul român aflat în lotul lui Inter

Inter Milano

Comentarii

Fanii Interului s-au săturat de Samir Handanovic (36 de ani), căpitanul Interului, scrie Gazzetta dello Sport, iar Ionuţ Radu (23 de ani) i-ar putea lua locul în poarta "nerazzurrilor".

Jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport scriu că suporterii Interului s-au supărat după ce Samir Handanovic n-a reuşit să închidă poarta în mai multe meciuri importante din acest sezon, precum derby-ul cu AC Milan sau meciurile cu Real Madrid in grupele Ligii Campionilor. În plus, conform statisticilor, Handanovic a încasat 20 de goluri, faţă de 12, cât primise în aceeaşi perioadă a sezonului trecut.

Ajuns la 36 de ani, Handanovic ar putea fi înlocuit în poartă de românul Ionuţ Radu, pe care Inter l-a împrumutat în sezoanele trecute la Genoa şi Parma, pentru a creşte în Serie A. Goalkeeperul român n-a apărat deloc în acest sezon la Inter, sub comanda lui Antonio Conte.

Ionuţ Radu, inclus de Inter în lotul pentru grupele Ligii Campionilor!

Portarul Ionuţ Radu a fost trecut pe lista de Champions League a echipei Inter Milano, informează presa italiană.

Radu a fost testat pozitiv pentru Coronavirus în octombrie şi, din acest motiv, nu a fost inclus de antrenorul Antonio Conte pe lista UEFA.



Între timp, internaţionalul român s-a vindecat de Covid-19 şi a revenit în lotul milanez. Deoarece în anumite condiţii privind portarii accidentaţi se poate modifica lista UEFA în timpul desfăşurării fazei grupelor, Conte l-a introdus pe Radu în locul lui Daniele Padelli.

Afla mai multe despre: ionut raduinterserie a 

viewscnt
Articole similare