Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aaron Ramsey, pariul pierdut care o costă pe Juventus Torino 850.000 de euro pe meci

Aaron Ramsey, pariul pierdut care o costă pe Juventus Torino 850.000 de euro pe meci

Fotbal

Comentarii

Aaron Ramsey se dovedeşte a fi cea mai proastă investiţie făcută de Juve din ultimii 5 ani.

Andrea Pirlo caută variante pentru un mijlocaş după evoluţiile slabe pe care Aaron Ramsey le are la Juventus. Pentru formaţia din Serie A, Ramsey pare cea mai slabă achiziţie a ultimilor 5 ani cu un salariu de aproape 600.000 de euro pe lună. Până acum, pe Juventus, Ramsey a costat-o 850.000 de euro pentru fiecare meci jucat. Performanţele reuşite sub tricoul formaţiei din Torino sunt dezastruoase faţă de ce a reuşit acesta în trecut pentru Arsenal.

Ramsey a semnat cu Juventus în iulie 2019 pentru un salariu de 7.500.000 de euro pe sezon. Acesta a fost mai mult accidentat de când a ajuns în Italia. Cea mai recentă accidentare a venit în meciul din Liga Campionilor pe care Juventus l-a câştigat cu Ferencvaros. Accidentările dese şi forma slabă fac ca galezul să nu mai facă parte din planurile de viitor pe care Andrea Pirlo le are cu Juventus.

Salariul mare pe care acesta îl are la Juventus apoape ca anulează orice şansă ca acesta să fie transferat în ianuarie aşa că se aşteapă la un transfer în vara lui 2021, cele mai mari şanse fiind pentru Premier League.

Articol postata de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: aaron ramseyjuventus 

viewscnt
Articole similare