Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia a preluat echipa şi se gândeşte deja la demisie. Napoli a dezvăluit motivele care l-au determinat să-şi plănuiască plecarea de la Iaşi

Abia a preluat echipa şi se gândeşte deja la demisie. Napoli a dezvăluit motivele care l-au determinat să-şi plănuiască plecarea de la Iaşi

CSM Poli Iași

Comentarii

Venit la conducerea lui Poli Iaşi la jumătatea lunii trecute, Nicolo Napoli se gândeşte deja la demisie. Antrenorul italian a dezvăluit şi motivele care l-au făcut să-şi pregătească plecarea de pe banca tehnică.

"Voiam să demisionez pentru că nu mi se pare că lucrurile merg bine, nu văd bine fotbaliştii, nu văd determinare şi dorinţă pentru salvarea de la retrogradare, nu văd susţinere din partea conducerii clubului.

Văd că nu suntem uniţi, nu suntem toţi împreună, nu luptăm toţi pentru salvarea echipei. Eu vin din Italia, eu încerc să fac o treabă bună aici. Şi vreau ca toţi să facă treabă bună. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, iar dorinţa mea este să luptăm pentru asta împreună.

Încerc să găsesc câţiva jucători pentru a-i aduce aici, dar e foarte greu pentru că perioada de transferuri este închisă şi putem lua numai jucători liberi de contract. Mă interesează în principal pentru postul de fundaş central, pentru că avem nevoie, a spus Nicolo Napoli.

Referitor la rezilierea contractului cu fundaşul Cosmin Frăsinescu, care se afla în lotul echipei moldovene din iulie 2015, antrenorul a dezvăluit că decizia i-a aparţinut jucătorului.

"A fost decizia lui Frăsinescu de a se retrage din activitate. Eu l-am avut mulţi ani ca jucător. A fost un jucător foarte bun, dar în ultima perioadă nu mai avea aşa de multă voinţă de a juca", a explicat tehnicianul italian.

Poli Iaşi o întâlneşte, vineri, de la ora 17:30, în deplasare, pe Academica Clinceni, într-o partidă contând pentru etapa a 29-a a Ligii I: "Ne aşteaptă un meci foarte greu cu o echipă care joacă fotbal. Dar noi avem nevoie mare de puncte, aşa că mergem acolo să câştigăm".

Afla mai multe despre: napoliiasi 

viewscnt
Articole similare