Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia acum a găsit forţa să vorbească! Ce a spus Ulreich despre gafa pe care a făcut-o la al doilea gol marcat de Benzema

Abia acum a găsit forţa să vorbească! Ce a spus Ulreich despre gafa pe care a făcut-o la al doilea gol marcat de Benzema
Comentarii

Sven Ulreich şi-a cerut scuze pentru gafa din care Real Madrid a făcut 2-1. Portarul lui Bayern Munchen a scăpat pasa primită de la Tolisso, mingea a ajuns la Benzema, care a înscris.

Drumul lui Bayern Munchen înspre finala Ligii Campionilor a fost îngreunat şi de eroarea făcută de Sven Ulreich. La scorul de 1-1, portarul de 29 de ani scăpat o pasă primită de la Tolisso, Benzema a profitat şi a făcut 2-1. Ulreich a găsit abia astăzi puterea să vorbească.

Într-o postare pe Instagram, portarul lui Bayern Munchen şi-a cerut scuze faţă de colegi şi faţă de suporteri: ”Cuvintele nu pot descrie cât de dezamăgit sunt că am părăsit Liga Campionilor. Am vrut cu adevărat să ajungem în finală şi am dat totul pentru asta, dar am făcut această greşeală inutilă. Nu mi-o pot explica. Îmi pare rău... pentru echipă şi pentru voi, fanii”, a fost mesajul postat de Ulreich.

Însă jucătorii de la Bayern l-au încurajat şi i-au transmis că nu din vina lui a fost ratată calificarea.

Afla mai multe despre: real madridsven ulreichbayern munchenliga campionilor 

viewscnt
Articole similare