Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia ăsta e dezastrul pentru Gigi Becali şi FCSB! Patronul "roş-albaştrilor", speriat: "Am o problemă. Asta mă îngrijorează"

Abia ăsta e dezastrul pentru Gigi Becali şi FCSB! Patronul "roş-albaştrilor", speriat: "Am o problemă. Asta mă îngrijorează"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) e îngrijorat, după rezultatele slabe înregistrate de FCSB în ultima perioadă. Patronul FCSB e speriat că, dacă va merge tot aşa, cota fotbaliştilor săi va scădea şi nu va mai putea vinde pe sumele pe care doreşte să le obţină. Florinel Coman (22 de ani) şi Dennis Man (21 de ani) sunt cei mai vandabili fotbalişti ai FCSB.

FCSB n-a câştigat niciun meci de la reluarea Ligii 1, întreruptă din cauza pandemiei de COVID-19, şi s-a îndepărtat foarte mult de titlu, la care nu mai are nicio şansă în acest sezon. Seria neagră a FCSB îl îngrijorează pe Gigi Becali, dar nu din punct de vedere sportiv, ci din punct de vedere al businessului său, pentru că nu mai poate vinde jucători pe sume mari.

“Asta mă îngrijorează, asta este îngrijorarea mea. Pe mine ce mă interesează la fotbal? Banii. Bun, păi dacă mă interesează banii, am o problemă cu cota jucătorilor. Dacă nu participăm în cupele europene şi jucăm aşa, nu mai pot să vând jucătorii, scade cota, asta mă interesează”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Look, pentru ca mai apoi să discute despre şansele la titlu, unde o vede pe Craiova favorită: “E posibil să se întâmple orice. O văd o echipă mai solidă, mai puternică. Au ultimul meci la ei”, a mai declarat Becali la Look Plus.

De la reluarea Ligii 1, FCSB a pierdut cu CFR (0-1) şi Astra (2-3), şi a făcut două egaluri, cu Gaz Metan (2-2) şi FC Botoşani (1-1). Problema cea mai mare e că jucătorii nu arată mai nimic pe teren şi dau senzaţia că nu pot duce un meci întreg, lucru datorat şi pauzei mari pe care au avut-o.

În acest moment, FCSB e pe locul patru în Liga 1, cu 28 de puncte, departe de liderul U Craiova şi fără şanse la titlu. Oltenii au cu zece puncte mai mult decât echipa lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalibanifcsbliga 1transferuri 

viewscnt
Articole similare