Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia l-a luat la FCSB, dar Gigi Becali nu s-a putut abţine: ”Nu îşi leagă şireturile şi ţine pantalonii jos. Nu ştiu cum merge” Cum l-a convins

Abia l-a luat la FCSB, dar Gigi Becali nu s-a putut abţine: ”Nu îşi leagă şireturile şi ţine pantalonii jos. Nu ştiu cum merge” Cum l-a convins

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a confirmat transferul lui Claudiu Belu-Iordache la FCSB, dar patronul roş-albaştrilor şi-a luat deja la rost noul fotbalist.

Becali s-a amuzat de stilul vestimentar adoptat de Belu şi i-a transmis fotbalistului că nu-i va tolera escapadele. Drept răsplată, finanţatorul FCSB-ului i-a promis lui Belu că va deveni milionar dacă va juca bine la roş-albaştri.

Am acum un jucător care nu îşi leagă şireturile la pantofi şi îşi ţine pantalonii foarte jos. Mă şi întreb cum poate să meargă cu pantalonii ăia şi cum de nu-i cad pantofii din picioare. E mai modernizat aşa. E ăsta de l-am luat acum, Belu. Da, l-am luat. A semnat.

A treminat-o cu viaţa aia extravagantă. Nu mai fumează de o săptămână. Mi-a promis asta şi îl cred. Nu mai are treabă cu cluburile şi cu femeile. Acum are o femeie, nu femei cum avea înainte.

I-am zis Eşti talentat. Te-am văzut la Chiajna. Îmi placi, eşti tehnic, urci cu mingea, dai goluri. Dar fotbalul nu are nimic în comun cu cluburile şi femeile. Ai 25 de ani, arată că ai calitate şi prinzi un contract pe 1-2 milioane de euro. Mi-a zis că aşa va face. Mi-a plăcut faţa lui. Era hotărât”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbbecalibelu 

viewscnt
Articole similare