Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Abia m-am ridicat din pat” Fotbaliştii lui Rădoi resimt oboseala după jocurile intense de la EURO. Puşcaş: ”Mă durea tot corpul”

”Abia m-am ridicat din pat” Fotbaliştii lui Rădoi resimt oboseala după jocurile intense de la EURO. Puşcaş: ”Mă durea tot corpul”

Fotbal

Comentarii

Intensitatea jocurilor de la Campionatul European din Italia şi-a pus amprenta asupra jucătorilor pregătiţi de Mirel Rădoi. Puşcaş a susţinut la conferinţa de presă de după meciul cu Anglia că ”mulţi jucători au acuzat oboseală la pauză”, ceea ce ar trebui să-l pună pe gânduri pe selecţionerul României în perspectiva meciuluil cu Franţa.

Mirel Rădoi a început partida cu Anglia cu aceeaşi garnitură ca în meciul cu naţionala Croaţiei, lucru care, cel mai probabil, nu se va mai întâmpla şi la partida cu Franţa dată fiind oboseala resimţită de jucătorilor care au dus greul până acum.

”Mulţi jucători au acuzat la pauză oboseală. Ne aşteptam că va fi aşa. O echipă bună, o echipă puternică. Era greu să faci tot timpul pressing. Ne-am descurcat şi, de la adrenalina pe care am avut-o, toată lumea dorea să termine meciul pe teren. După golurile marcate, nimeni nu mai dorea să iasă şi nici nu se mai simţea oboseala”, a spus Puşcaş.

Atacantul României a resimţit dureri puternice în această dimineaţă: ”Eu de abia m-am ridicat din pat azi dimineaţă. Nu puteam de la durerile pe care le aveam. Nu ştiu de unde să încep. Gleznele, degetele, tibiile. Am a vut o grămadă de lovituri la genunchi”.

Noi jucăm cu inima. Am câştigat meciurile acestea mai mult cu inima, decât cu picioarele. Sunt jucători valoroşi, Anglia are jucători de valoare, dar unitatea pe care o avem noi şi foamea de joc pe care o avem fac ca nimic să nu intervină nimic între noi şi o echipă atât de puternică precum era Anglia”, a mai spus Puşcaş.

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3.

 

Afla mai multe despre: nationala u21puscas 

viewscnt
Articole similare