Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia s-a întors, dar poate declanşa un adevărat cutremur la FCSB! Mihai Stoica vrea să aducă un nou antrenor: numele pe care i l-a propus lui Gigi Becali

Abia s-a întors, dar poate declanşa un adevărat cutremur la FCSB! Mihai Stoica vrea să aducă un nou antrenor: numele pe care i l-a propus lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă (47 de ani) a suferit prima înfrângere după opt meciuri pe banca FCSB şi deja poate fi schimbat, odată cu revenirea lui Mihai Stoica (54 de ani) la vicecampioana României. Fostul portar, instalat de Gigi Becali (61 de ani), ar putea fi schimbat cu Nicolae Dică (39 de ani), fostul antrenor al roş-albaştrilor. "Dicanio" e dorit şi de Mirel Rădoi ca secund al său în mandatul pe care se pregăteşte să-l înceapă la cârma naţionalei mari a României.

MM Stoica vrea să-l readucă pe Dică la FCSB, scrie gsp.ro, care anunţă că scaunul lui Bogdan Vintilă se clatină după doar o înfrângere în ultimele nouă partide din toate competiţiile. Proaspăt revenit la vicecampioana României, Stoica îl vrea pe Dică înapoi pe bancă, antrenorul cu care FCSB a ajuns până în primăvara europeană din Europa League în sezonul 2017/2018. Singura şansă de salvare pentru Vintilă este dacă nu mai pierde niciun meci până la finalul anului, mai scrie sursa citată.

FCSB mai are de jucat meciuri cu FC Voluntari, Poli Iaşi, Gaz Metan, Viitorul şi U Craiova.

Nicolae Dică a plecat de la FCSB la finalul lui 2018, după o înfrângere cu CFR Cluj pe Arena Naţională (0-2), fiind instalat pe banca tehnică a roş-albaştrilor în vara lui 2017. De la plecarea de la FCSB, Nicolae Dică a mai fost dorit o dată înapoi chiar de Gigi Becali, dar acesta a refuzat deoarece avea alt angajament atunci, la FC Argeş, în Liga 2.

Dică, dorit şi de Rădoi la naţională

Fostul decar din Ghencea, Dică, ar putea ajunge şi în staff-ul naţionalei României, unde este dorit de Mirel Rădoi, cel care se pregăteşte să fie instalat pe postul de selecţioner al tricolorilor mari, după periplul de la tineret. Nicolae Dică şi Mirel Rădoi au fost colegi la FCSB pe vremea când erau fotbalişti şi au lucrat împreună în scurtul mandat al lui Rădoi la FCSB, în 2015.  
 

Afla mai multe despre: mihai stoicaantrenorfcsbnicolae dicabogdan vintila 

viewscnt
Articole similare