Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia s-au salvat de la retrogradare şi acum vor să devină o forţă în Liga 1: ”Vom scrie o istorie frumoasă împreună”

Abia s-au salvat de la retrogradare şi acum vor să devină o forţă în Liga 1: ”Vom scrie o istorie frumoasă împreună”

Superliga

Comentarii

O echipă care doar ce s-a salvat de la retrogradare îşi propune acum să devină o forţă în Liga 1. Ciprian Paraschiv susţine că îşi propune să aibă rezultate excelente la Poli Iaşi.

Poli Iaşi s-a salvat ca prin minune de la retrogradare, după ce Comitetul Executiv a îngheţat campionatul, a decis să nu pice nimeni în liga secundă şi să mărească numărul de echipe până la 16. Între timp, echipa din Copou s-a despărţit de Mircea Rednic şi mizează acum pe Daniel Pancu, un antrenor care a pregătit-o până acum doar pe Rapid, în liga secundă.

Poli Iaşi îşi propune să devină o forţă a Ligii 1

Acum, Ciprian Paraschiv spune că la Poli Iaşi există un proiect pe teren mediu care le ofertă multe speranţe suporterilor. Preşedintele clubului susţine că are foarte mare încredere în Daniel Pancu şi este convins că acesta va avea performanţe remarcabile:

”Eu cred că, pentru Iaşi, venirea lui Pancu va fi un câştig. Eu tot timpul am dat încredere tinerilor, de ce să nu dăm încredere şi tinerilor antrenori? Cred foarte mult în capacităţile sale. Cred în proiectul pe care-l gândim, şi nu este un proiect pe termen scurt, este undeva pe termen mediu. Vrea Iaşiul să devină o forţă în Liga 1, trebuie să ne echilibrăm finaciar, pentru că acolo este cea mai mare problemă. Însă eu sunt convins că Daniel va scrie istorie frumoasă în Dealul Copoului, cred că vom scrie o istorie frumoasă împreună”, a declarat Ciprian Paraschiv.

Afla mai multe despre: ciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare