Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abramovic a primit o ofertă de două miliarde de lire pentru Chelsea, după ce britanicii nu i-au mai prelungit viza. Ce răspuns a dat rusul

Abramovic a primit o ofertă de două miliarde de lire pentru Chelsea, după ce britanicii nu i-au mai prelungit viza. Ce răspuns a dat rusul

Chelsea

Comentarii

Sir Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, a făcut o ofetă de două miliarde de lire sterline pentru Chelsea. Roman Abramovic a refuzat însă să vândă.

Abramovic este victimă colaterală în disputele tensionate dintre Marea Britanie şi Rusia, după ce fostul spion Sergei Skripal a fost otrăvit. Britanicii au refuzat să-i prelungească viza de şedere, iar patronul lui Chelsea a cerut şi a obţinut cetăţenia israeliană. Pe fondul acestor probleme, au apărut informaţii că omul de afaceri rus ar dori să renunţe şi la clubul pe care-l deţine.

Sunday Times scrie că Roman Abramovic a primit o ofertă consistentă din partea lui Sir Jim Ratcliffe - cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere estimată la 21,05 miliarde de lire sterline. Acesta a propus două miliarde de lire, dar Abramovic a refuzat.

Sir Jim Ratcliffe este fan Manchester United şi mulţi au considerat că omul de afaceri britanic vrea să profite de problemele lui Abramovic, pentru a o cumpăra pe Chelsea la un preţ de chilipi. Dar Sunday Times scrie că Jim Ratcliffe era interesat de preluarea lui Chelsea înainte ca Abramovic să aibă probleme cu viza.

Afla mai multe despre: sir jim ratclifferoman abramovicchelsea 

viewscnt
Articole similare