Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abramovich e dispus să arunce cu banii pentru o nouă echipă stelară pe Stamford Bridge! 4 vedete pentru revenirea în Champions League

Abramovich e dispus să arunce cu banii pentru o nouă echipă stelară pe Stamford Bridge! 4 vedete pentru revenirea în Champions League

Chelsea

Comentarii

Icardi este principala ţintă a londonezilor în această perioadă de mercato. În afara lui, conducerea lui Chelsea mai are în vizor alte trei nume care să întărească echipa în lupta pentru locul 4.

După un sezon în care a ratat prezenţa în grupele Champions League, Chelsea nu îşi mai permite paşi greşiţi. Pe locul 4 după 21 de etape, trupa de pe Stamford Bridge trebuie să îşi menţină poziţia pentru a ajunge din nou la masa bogaţilor. Iar patronul Roman Abramowich este dispus să investească serios pentru o nouă echipă care să cucerească titlul în Premier League. Mauro Icardi ar fi omul potrivit care să rezolve problemele ofensive ale The Blues după ce Morata a reprezentat o dezamăgire în prima parte a sezonului.

Problema care ar putea să apară este legată de clauza de reziliere a argentinianului. 100 de milioane de lire sterline ar trebui să achite Chelsea dacă vrea să îl ia pe atacant. Un alt vârf spre care s-ar putea reorienta Sarri ar fi Callum Wilson, fotbalistul lui Bournemouth. În vârstă de 26 de ani, englezul are 9 goluri în 20 de meciuri jucate în acest sezon. Iar Chelsea vrea să se blindeze şi la mijloc. Nicolo Barella de la Cagliari şi Leandro Pardes de la Zenit sunt variantele luate în calcul de Sarri pentru această perioadă de mercato.  

Afla mai multe despre: chelseaabramovichicardi 

viewscnt
Articole similare