Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă de marcă de la Euro! Van Dijk nu va participa la turneul final al Campionatului European: ”Sunt foarte dezamăgit!”

Absenţă de marcă de la Euro! Van Dijk nu va participa la turneul final al Campionatului European: ”Sunt foarte dezamăgit!”

Liverpool

Comentarii

Considerat unul dintre cei mai buni fundaşi ai lumii, olandezul Virgil van Dijk, 29 de ani, va fi una dintre absenţele cele mai importante de la Euro

Fundaşul olandez al echipei Liverpool, Virgil van Dijk, 29 de ani, a anunţat, miercuri, că a luat decizia de a nu participa la Euro-2020, pentru a se reface complet ca urmare a accidentării la genunchi din luna octombrie.

"Simt că, din punct de vedere fizic, este cea mai bună decizie să nu particip la Euro-2020. Sunt foarte dezamăgit", a declarat Van Dijk. "Firesc, sunt foarte afectat că voi rata Campionatul European şi nu voi juca pentru ţara mea la acest turneu, dar lucrurile au fost aşa cum au fost şi trebuie să accepta asta", a mai  adăugat Van Dijk.

La Euro-2020, Olanda va evolua cu Ucraina, Austria şi Macedonia de Nord. Van Dijk se poate concentra astfel pe o refacere completă şi o revenire cât mai rapidă în tricoul echipei sale de club, FC Liverpool, notează presa britanică.

În vârstă de 29 de ani, olandezul are 38 de selecţii în naţionala ţării sale, pentru care a debutat oficial în 2015. Pentru Liverpool, Virgil joacă din 2018, când Jurgen Klopp a insistat pentru transferul său

Afla mai multe despre: van dijk 

viewscnt
Articole similare