Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă importantă în Turneul celor 6 Naţiuni. Şi-a rupt piciorul şi lipseşte o jumătate de an

Absenţă importantă în Turneul celor 6 Naţiuni. Şi-a rupt piciorul şi lipseşte o jumătate de an

Rugby

Comentarii

Jonathan Davies, unul dintre componenţii de bază ai selecţionatei de rugby a Ţării Galilor, va fi absent jumătate de an, din cauza unei accidentări la un picior, a anunţat Federaţia galeză (WRU). Jucătorul ratează Turneul celo 6 Naţiuni din primăvară, competiţie transmisă de Telekom Sport

Davies, în vârstă de 29 ani, urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, în urma căreia va deveni indisponibil pentru viitoarea ediţie a Turneului celor Şase Naţiuni, programată în lunile februarie şi martie 2018.

Jucătorul echipei Scarlets, care a adunat 65 de selecţii în XV-le Ţării Galilor, s-a accidentat în cursul meciului pierdut sâmbătă, la Cardiff, în faţa reprezentativei Australiei (21-29).

Luni, experimentatul Jamie Roberts a fost convocat în naţionala galeză pentru a suplini o eventuală indisponibilitate pe termen lung a lui Jonathan Davies.

În cadrul turneelor din această toamnă, Ţara Galilor urmează să înfrunte Georgia, sâmbătă, apoi campioana mondială Noua Zeelandă, pe 25 noiembrie, şi naţionala Africii de Sud, pe 2 decembrie.

Afla mai multe despre: tara galilorturneul celor 6 natiuniaccidentarepicior ruptjonathan davies 

viewscnt
Articole similare