Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţa lui Umtiti atârnă greu! Barcelona îşi caută fundaş central

Absenţa lui Umtiti atârnă greu! Barcelona îşi caută fundaş central

FC Barcelona

Comentarii

Catalanii vor să găsească un înlocuitor până când francezul îşi va reveni complet după accidentarea suferită. Şefii blau-grana au două variante de transfer pentru mercato.

David Luiz şi Laurent Koscielny sunt variantele la care s-a gândit campioana Spaniei pentru perioada de transferuri din luna ianuarie. Un fundaş central este absolut necesar din cauza indisponibilităţii îndelungate a lui Samuel Umtiti. La aceasta se adaugă şi cea a lui Vermaelen, soluţie de rezervă în cazul neutilizării francezului.  David Luiz şi Laurent Koscielny sunt însă în situaţii diferite.

Dacă brazilianul a fost ignorat în ultima parte a mandatului lui Conte acum este titular indiscutabil în era Sarri. Koscielny a făcut drumul invers. totul însă din cauza unei accidentări care îl ţine pe tuşă de şase luni. Varianta Barcelonei este de a le oferi un contract celor doi pe o perioadă de şase luni cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon.

Iniţial, campioana Spaniei îşi dorea tranfserul lui De Ligt, însă mutarea s-ar putea face abia în vară. Dacă cele două ţinte nu vor putea fi atinse. Barcelona are şi o variantă de rezervă. Branislav Ivanovic ar putea ajunge la 34 de ani pe Camp Nou, 

Afla mai multe despre: umtitidavid luizkoscielny 

viewscnt
Articole similare