Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă mare la PSG, cu mai puţin de o săptămână înaintea partidei cu Barcelona. Neymar este incert pentru meciul împotriva fostei echipe

Absenţă mare la PSG, cu mai puţin de o săptămână înaintea partidei cu Barcelona. Neymar este incert pentru meciul împotriva fostei echipe

PSG

Comentarii

Neymar este în pericol să rateze cel puţin turul din optimile Ligii Campionilor, împotriva Barcelonei. Atacantul brazilian a fost, pentru prima dată, căpitanul PSG-ului, în partida din cupă, împotriva Caenului. Însă, acesta a fost scos prematur din joc, în urma unei posibile accidentări la coapsă.

În primul meci din postura de căpitan al echipei sale, Neymar s-a accidentat şi a trebuit scos de pe teren, înainte de minutul 60. O intrare puternică a lui Steeve Yago l-a făcut pe starul brazilian să se resimtă, acesta cerând imediat să iasă din teren. Neymar a părăsit gazonul şi a mers direct la vestiar. Jucătorul de 29 de ani arăta inconsolabil pe drumul său spre tunel.

Starul parizienilor ar fi a doua absenţă importantă din lotul acestora, după ce s-a confirmat că Di Maria va fi absent. Neymar va efectua câteva teste astăzi, care vor determina pe ce perioadă va fi indisponibil acesta.

După meci, Mauricio Pochettino a spus că ar fi prea repede să se pronunţe asupra accidentării. ”E greu să spun orice despre aceasta, la momentul actual. Îmi trebuie mai multe informaţii” a declarat antrenorul parizienilor.

Atacantul împrumutat de la Everton, Moise Kean, a dat singurul gol, în victoria 1-0 a PSG-ului, împotrica Caen. Astfel, campioana Franţei a avansat în şaisprezecimile Cupei.

 

Afla mai multe despre: neymarpsg 

viewscnt
Articole similare