Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă suspectă la reunirea lui Chelsea! Una dintre vedete n-a revenit încă la echipă şi vrea să plece

Absenţă suspectă la reunirea lui Chelsea! Una dintre vedete n-a revenit încă la echipă şi vrea să plece

Chelsea

Comentarii

Mijlocaşul lui Chelsea, Willian, nu a revenit la echipă la data stabilită şi se află încă în ţara natală, iar presa engleză anunţă că internaţionalul brazilian intenţionează să-şi forţeze plecarea de pe Stamford Bridge.

Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani, care a fost aproape de a se transfera la Barcelona, şi-a motivat absenţa prin faptul că are probleme cu paşaportul, dar The Times susţine contrariul. De fapt, Willian ar avea o strategie asemănătoare cu cea a lui Diego Costa, care nu s-a prezentat la reunire vara trecută şi a intrat în dizgraţia antrenorului. În cele din urmă, Diego Costa a semnat cu Atletico Madrid.

Absenţa lui Willian de la reunirea lui Chelsea vine în contextul în care presa britanică a anunţat că Real Madrid a făcut o ofertă de peste 100 de milioane de euro pentru el şi pentru portarul belgian Thibaut Courtois.

Willian joacă la Chelsea din vara anului 2013, atunci când a fost transferat de la  Anji pentru 35 de milioane de euro. de atunci, a jucat în 236 de meciuri şi a reuşit să înscrie 44 de goluri şi să dea 39 de pase decisive.

38 de milioane de euro este cota lui Willian, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: chelseawillianreal madrid 

viewscnt
Articole similare