Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţe importante pentru FC Viitorul înaintea restanţei cu Hermannstadt. Pe ce jucători nu se va putea baza Rednic: "Chiar îmi pare rău"

Absenţe importante pentru FC Viitorul înaintea restanţei cu Hermannstadt. Pe ce jucători nu se va putea baza Rednic: "Chiar îmi pare rău"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit despre problemele de la FC Viitorul şi despre obiectivele pe care le are echipa.

Antrenorul celor de la Viitorul a discutat la conferinţa de presă despre obiectivele pe care acesta le are cu echipa. Rednic a prefaţat şi meciul pe care constănţenii urmează să-l dispute, duminică, de la ora 19:00, cu FC Hermannstadt. 

"Abia așteptam ținând cont de perioada care a trecut și vreau să fac un rezumat la ce s-a întâmplat din momentul în care am început acest mini cantonament. Pe 28 ne-am reunit, câte două antrenamente zilnice. 

Îmi pare rău că în perioada asta pe Iancu nu l-am avut, s-a antrenat separat. Chiar și pentru meciul de duminică el nu va fi prezent. Trebuia să meargă în Germania la un control, au fost ceva probleme cu plecarea. A rămas la București, sper să revină cât mai repede. La fel și Mățan, are o contractură la gambă și nu s-a antrenat cu grupul. Sper să pot să îl am în lot pentru meciul de duminică.

Avem 16 meciuri, 16 finale. Începem cu prima și ne dorim să câștigăm, așa putem să ne îndeplinim primul obiectiv acela de a termina turul în primele 6. Normal că o să fie un meci dificil, sper ca noi să nu mai facem greșelile care le-am făcut la ultimele 3 meciuri.

Vreau să tratăm cu mai multă responsabilitate ocaziile pe care le-am avut. Şi pe care sunt sigur că o să le avem. Au intrat în lot mai mulți jucători tineri care s-au făcut remarcați în perioada asta la academie", a spus Mircea Rednic.

FC Viitorul o va întâlni pe Hermannstadt în meciul restanţă din etapa cu numărul 12. Partida va avea loc la Constanţa, duminică, de la ora 19:00 şi va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mircea rednic vitorul 

viewscnt
Articole similare