Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absolut FABULOS! Constantin Dima a pierdut finala Cupei României cu Astra, dar îşi va trece trofeul în CV!

Absolut FABULOS! Constantin Dima a pierdut finala Cupei României cu Astra, dar îşi va trece trofeul în CV!

Cupa României

Comentarii

La 10 ani de la înfiinţarea clubului, Viitorul reuşeşte o nouă performanţă de excepţie, cucerind Cupa României. Titlul naţional din 2017 şi Cupa României din 2019 sunt rezultate unice pentru fotbalul dobrogean, obţinute cu jucători, în marea lor majoritate, crescuţi la Academia Gheorghe Hagi

Pe lângă această performanţă un alt caz este extrem de interesant în acest moment!

În august 2018, Constantin Dima, 19 ani, a ajuns la o înţelegere cu Viitorul şi a semnat un contract pe patru ani cu echipa antrenată de către Gheorghe Hagi. Fundaşul central se despărţise de Dinamo, club care l-a împrumutat în ultimul sezon la Sepsi Sf. Gheorghe. Pentru că prindea foarte rar lotul, Hagi a decis să-l transfere în ianuarie 2019, iar Dima a ajuns la Astra, echipă cu care a semnat pentru următoarele 3 sezoane şi jumătate.

Chiar dacă Astra a pierdut finala Cupei României cu Viitorul, Constantin Dima îşi va trece acest trofeu în CV! Singurele minute pe care Dima le-a prins la Viitorul în perioada august 2018 - ianuarie 2019 au fost chiar în Cupă! A jucat 53 de minute într-un singur meci, cel cu Poli Iaşi! Cu aceste minute bifate, Dima este considerat câştigător al trofeului! 

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu Srdjan Luchin sau Mihai Voduţ. În prezent la Dunărea Călăraşi, Luchin îşi trece în CV cea de-a 3 Cupă a României după cele cucerite cu Dinamo şi FCSB! Iar pentru Voduţ, aflat acum în Israel la Beitar este cea de-a doua Cupă după ce-a câştigată cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: dima 

viewscnt
Articole similare