Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absolut şocant. Un fotbalist şi-a ucis fiul de 5 ani, care era bolnav de coronavirus. Medicii au stabilit iniţial că băiatul a murit din cauza virusului COVID

Absolut şocant. Un fotbalist şi-a ucis fiul de 5 ani, care era bolnav de coronavirus. Medicii au stabilit iniţial că băiatul a murit din cauza virusului COVID
Comentarii

Un jucător de la o echipă de fotbal din Turcia a şocat după ce a dezvăluit că şi-a ucis fiul în vârstă de 5 ani, care era bolnav de coronvirus. Iniţial, medicii au crezut că băieţelul pierduse lupta cu virusul COVID-19.

Gest şocant făcut de un jucător turc. Cevher Toktas, legitimat la Bursa Yildirim Spor - echipă din ligile inferioare - a recunoscut că şi-a ucis fiul în vârstă de 5 ani. Copilul era internat în spital după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. De altfel, medicii au stabilit iniţiat că decesul a fost provocat de complicaţiile provocate de coronavirus.
Însă, în realitate, a fost ucis chiar de tatăl său. Cevher Toktas a mers la spitalul în care era internat fiul său şi s-a folosit de o pernă pentru a-l ucide: ”L-am sufocat timp de 15 minute. A încercat să scape, dar am ţinut perna (n.r. pe faţa copilului) până a murit”, a recunoscut fundaşul în vârstă de 32 de ani, care a pus totul pe seama unei crize nervoase pe care a avut-o.
De altfel, Cevher Toktas a dezvăluit că şi-a iubit niciodată copilul. Fotbalistul turc a fost reţinut, urmează să fie judecat pentru uciderea unei rude apropiate şi riscă închisoare pe viaţă. 

Un fotbalist şi-a ucis fiul. Medicii au crezut că a murit de coronavirus

Iniţial, medicii au fost induşi în eroare de moartea băieţelului. Cadrele medicale l-au declarat mort din cauza coronavirusului, fiind ştiut faptul că virusul COVID-19 provoacă grave probleme respiratorii. Mai ales că starea copilului nu era deloc bună. 

Afla mai multe despre: turcia 

viewscnt
Articole similare