Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan a bătut palma cu un nou antrenor! În locul lui Giampaolo vine un fost tehnician de la marea rivală

AC Milan a bătut palma cu un nou antrenor! În locul lui Giampaolo vine un fost tehnician de la marea rivală galerie foto

AC Milan

Comentarii

Presa din Italia a anunţat că AC Milan deja i-a decis soarta lui Marco Giampaolo şi s-au înţeles cu un nou antrenor, care vine chiar de la marea rivală, Inter Milano, însă tocmai acest lucru face mai dificilă instalarea lui pe banca tehnică.

Luciano Spalletti (60 de ani) şi-a dat acordul să o antreneze pe AC Milan, potrivit Gazzetta dello Sport. Problema este că fostul antrenor de la AS Roma încă este sub contract cu Inter Milano până în 2021, deşi "principalul" de la Inter este Antonio Conte. 

În momentul în care Conte a fost numit noul antrenor al lui Inter, contractul lui Spalletti nu a fost reziliat şi practic Inter Milano plăteşte doi antrenori principali. În mod normal, Spalletti ar urma să încaseze 4,5 milioane de euro anual de la Inter până în 2021, atunci când îi expiră contractul, însă acum tehnicianul încearcă să "rupă" înţelegerea cu echipa de pe locul doi din Serie A. 

Spalletti a fost desemnat cel mai bun antrenor din Serie A în sezoanele 2005-2006 şi 2006-2007, atunci când era pe banca celor de la Roma. În sezonul trecut el a reuşit să o califice pe Inter în UEFA Champions League în urma unei bătălii chiar cu AC Milan. 

MARCO GIAMPOLO VA FI DEMIS DE LA AC MILAN 

Plecarea lui Marco Giampaolo ar urma să fie oficializată odată ce Spalletti îşi va rezolva problemele cu Inter şi va fi liber să semneze cu rivala din oraş. 

Fostul tehnician de la Empoli şi Sampdoria a fost "pariul" noilor conducători de la AC Milan, Paolo Maldini şi Zvonimir Boban, două legende ale clubului rossonero. Jocul "diavolilor" a fost însă unul foarte slab, iar Milan este pe locul 13 în Serie A cu doar trei victorii, ultima venind chiar în ultima etapă, pe terenul celor de la Genoa. 

La Milan, Giampaolo a încercat mai multe sisteme de joc, dar niciunul nu pare să îi pună în valoare pe jucători, care în urmă cu un sezon, sub îndrumarea lui Gennaro Gattuso s-au luptat până în ultima etapă pentru locurile de UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: giampaoloac milan 

viewscnt
Articole similare