Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan a câştigat duelul cu PSG pentru un fotbalist lăudat de Neymar. Cât a costat şi de unde vine

AC Milan a câştigat duelul cu PSG pentru un fotbalist lăudat de Neymar. Cât a costat şi de unde vine

Serie A

Comentarii

AC Milan deja a rezolvat primul transfer al perioadei de mercato din iarnă, la doar două luni de când s-a închis perioada de transferuri din vară. Fotbalistul de profil ofensiv vine din Brazilia şi a fost lăudat de Neymar.

Lucas Paqueta este numele mijlocaşului în vârstă de 21 de ani care a evoluat până acum la Flamengo, în prima ligă din Brazilia. Conducerea clubului rossonero speră ca el să fie urmaşul marelui Kaka, ultimul jucător care a câştigat Balonul de Aur, înainte de era lui Messi şi Ronaldo. 

35 de milioane este suma de transferă pe care o va plăti Milan, potrivit ESPN Brazilia. Bătălia pentru serviciile fotbalistului nu a fost una uşoară, pentru că de el au mai fost intereaste şi cluburi ca PSG şi Barcelona. Conform sursei menţionate anterior, echipa din capitala Franţei a oferit aceeaşi sumă şi, chiar dacă tânărul a fost lăudat de Neymar, a fost atras de directorul sportiv, brazilianul Leonardo, la Milano. 

2 selecţii are Paqueta la prima reprezentativă Selecao, bifate în luna august, în meciurile amicale cu El Salvador şi Statele Unite. La nivel de club, mijlocaşul a jucat 57 de meciuri şi a înscris 12 goluri. 

Afla mai multe despre: lucas paquetaac milantransferpsgneymarcomparatie 

viewscnt
Articole similare