Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan a demarat tratativele pentru achiziţionarea lui Luka Jovic de la Real Madrid

AC Milan a demarat tratativele pentru achiziţionarea lui Luka Jovic de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul madrilen ABC scrie că AC Milan este pe cale să deschidă discuţiile cu Real Madrid pentru transferul atacantului sârb, Luka Jovic.

Nu a confirmat la Real Madrid, dar nici nu a primit prea multe şanse să joace. Luka Jovic are o medie de 10 minute disputate în tricoul blanco, atunci când a intrat  de pe bancă, în teren.

Situaţia sa nu este tocmai una fericită, mai ales că zilele trecute, clubul a anunţat că atacantul adus de la Eintracht s-a accidentat la călcâi, imediat după reluarea antrenamentelor.

Conform ABC, AC Milan vrea să-l transfere pe Luka Jovic de la Real Madrid, iar clubul italian nu este singura echipă interesată de serviciile sale. Napoli, Arsenal, Newcastle şi Borussia Dortmund vor de asemenea să-l aducă din vară pe Jovic.

Sursa citată mai notează că AC Milan îl consideră înlocuitorul ideal pentru Zlatan Ibrahimovic, iar în acest sens, a făcut deja primele demersuri pentru transferul fotbalistului care a costat-o pe Real Madrid, 60 de milioane de euro.  Transferat vara trecută de la Eintracht Frankfurt, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, atacantul sârb nu s-a adaptat pe Santiago Bernabeu. Doar două goluri a marcat Jovic pentru galactici, în 24 de apariţii, majoritatea dintre ele, ce-i drept, din postură de rezervă. Sârbul impresionase pentru echipa germană, în tricoul căreia a marcat de 36 de ori, în 75 de apariţii.

Afla mai multe despre: luka jovic 

viewscnt
Articole similare