Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan a făcut primul transfer important al verii! Ce star din Premier League a semnat cu italienii

AC Milan a făcut primul transfer important al verii! Ce star din Premier League a semnat cu italienii

AC Milan

Comentarii

AC Milan a confirmat transferul lui Fikayo Tomori de la Chelsea, după ce englezul petrecuse a doua jumătate a sezonului trecut pe San Siro, sub formă de împrumut.

Fikayo Tomori a semnat oficial cu AC Milan. Fundaşul englez va rămâne pe San Siro după ce a petrecut a doua jumătate a sezonului tocmai încheiat pe San Siro, sub formă de împrumut. Cele două cluburi se înţeleseseră asupra unei clauze de cumpărare, intordusă în contractul lui Tomori, iar formaţia milaneză a activat-o.

AC Milan a făcut primul transfer important al verii!

Englezul s-a integrat rapid în Italia şi i-a luat locul căpitanului Romagnoli, formând un parteneriat redutabil cu Simon Kjaer în centrul apărării Milanului. Tomori a apărut în 22 de meciuri pentru italieni, marcând un singur gol, în faţa lui Juventus, într-o victorie impresionantă reuşită de băieţii lui Pioli, cu 3-0.

Clauza de cumpărare activată de Milan este estimată la undeva în jur de 28 de milioane de euro, iar fundaşul central a semnat un contract valabil până în 2025. Tomori este un produs al faimoasei academii a lui Chelsea şi a fost parte din echipa Angliei care a ridicat Campionatul Mondial U20 în 2017. În plus, acesta a mai ridicat două UEFA Youth League cu juniorii londonezilor.

Afla mai multe despre: ac milanserie afikayo tomori 

viewscnt
Articole similare