Experiențe împreună.
You are here:

AC Milan a învins-o pe Inter cu 1-0 după prelungiri şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei

AC Milan a învins-o pe Inter cu 1-0 după prelungiri şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei

Inter Milano

Formaţia AC Milan s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei după ce a învins, miercuri seară, după prelungiri, scor 1-0, echipa Internazionale Milano, în sferturile competiţiei. În faza următoare, Milan va întâlni Lazio Roma, echipa lui Ştefan Radu şi adversară a FCSB în Liga Europa.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Patrick Cutrone, în minutul 104. Portarul Antonio Donnarumma a debutat la AC Milan în acest meci. El este legitimat din iulie la echipa milaneză, unde titularul obişnuit în poartă este fratele său Gianluigi Donnarumma.

Antonio a ajuns să apere poarta Milanului după ce Gianluigi a acuzat o problemă musculară şi al doilea portar, Marco Storari, s-a accidentat la coapsă la încălzire. Lazio Roma a învins în sferturi Fiorentina, scor 1-0.

În celelalte două sferturi de finală se vor întâlni Napoli cu Atalanta, la 2 ianuarie, şi Juventus cu Torino, la 3 ianuarie.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.