Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan ar fi putut să-l transfere pe Cristiano Ronaldo înaintea lui Juve! ”Ne-am întâlnit cu Jorge Mendes!”

AC Milan ar fi putut să-l transfere pe Cristiano Ronaldo înaintea lui Juve! ”Ne-am întâlnit cu Jorge Mendes!”

AC Milan

Comentarii

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus Torino pentru 105 milioane de euro.

Portughezul care a scris istorie pentru Real Madrid a plecat în iulie 2018 la Juventus Torino, campioana Italiei. ”Bătrâna Doamnă” plătea pentru el 105 milioane de euro, dar conform lui Massimiliano Mirabelli (fost director sportiv la AC Milan), astrul lusitan putea ajunge pe San Siro.

”A fost ceva ce am stabilit cu Jorge Mendes, cu care ne-am şi întâlnit. Ştiam că există probleme între el şi Real Madrid. Am făcut totul, dar acţionarii chinezi de atunci au blocat negocierile şi afacerea a căzut. Ni s-a spus că transferul nu este unul sustenabil” a mărturisit Mirabelli, pentru Sport Italia.

Cristiano Ronaldo, cea mai mare pierdere posibilă pentru Real Madrid

Conform unui studiu realizat de cei de la Opta, Cristiano Ronaldo a marcat 249 dintre cele 449 de goluri reuşite de "tripleta" BBC din 2013 până în prezent. Benzema a punctat de 105 ori, iar Gareth Bale de 88 de ori.

Acel "trident" istoric al Realului a jucat împreună 293 de meciuri, iar Real Madrid a câştigat 210 dintre ele, cu un total de 784 de goluri marcate, adică o medie de 2.7 goluri pe meci. Cei trei fantastici ai Realului au marcat 56.4% dintre aceste goluri.

Conform El Mundo Deportivo, Real Madrid a pierdut în medie, un procent de 32% din golurile marcate într-un sezon competiţional prin plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Niciodată în ultimii 10 ani, Real Madrid nu a avut un registru ofensiv mai slab ca în această perioadă fără Cristiano.

După nouă ani în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus, pentru care a reuşit 53 de goluri şi 14 pase decisive, în 75 de meciuri jucate în ultimele două sezoane. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoac milan 

viewscnt
Articole similare