Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan, Arsenal şi Tottenham, luptă pentru un puşti-minune turc! Fotbalistul care le-a luat ochii

AC Milan, Arsenal şi Tottenham, luptă pentru un puşti-minune turc! Fotbalistul care le-a luat ochii

AC Milan

Comentarii

AC Milan, Tottenham şi Arsenal sunt toate interesate de transferul unui puşti turc din Olanda, Orkun Kokcu (20 de ani), care străluceşte în acest sezon pentru Feyenoord.

Eredivisie continuă să fie unul dintre campionatele care scot la iveală tinerele talente, iar cluburile mari sunt mereu atente la jucătorii care ies pe piaţă din Olanda. De data aceasta este vorba despre un tănâr jucător de la Feyenoord, turcul Orku Kocku, un puşti-minune care a atras atenţia celor de la Milan, Tottenham şi Arsenal.

Site-ul fichajes.net scrie despre interesul celor trei mari cluburi din Europa pentru fotbalistul din "Ţara Semilunei". Dintre toate, se pare că AC Milan e marea favorită să-l transfere, iar preţul său ar fi undeva între 10 şi 15 milioane de euro.

Orkun Kocku a marcat de patru ori şi a livrat trei pase de gol în 28 de meciuri jucate în acest sezon la Feyenoord, cu care se află pe locul cinci în clasamentul din Eredivisie. Kokcu poate juca mijlocaş central, fiind postul său de bază, dar la nevoie poate fi utilizat şi ca decar, mijlocaş ofensiv.

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Orkun Kocku în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: orkun kockutransferac milanarsenaltottenham 

viewscnt
Articole similare