Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan, ce lovitură! Italienii negociază cu Manchester City transferul unui jucător de 70 de milioane euro

AC Milan, ce lovitură! Italienii negociază cu Manchester City transferul unui jucător de 70 de milioane euro

AC Milan

Comentarii

AC Milan vrea să-l transfere pe Bernardo Silva de la Manchester City, anunţă presa britanică.

După ce mulţi ani au lipsit de la ”masa bogaţilor”, milanezii vor să revină în Champions League cu o echipă pregătită, care să reziste şi în lupta pentru titlu din Serie A.

Gruparea milaneză a făcut în această vară achiziţii în valoare de aproape 60 de milioane de euro, achiziţionând jucători ca Mike Maignan, Olivier Giroud sau Fikayo Tomori. Dar, Paolo Maldini şi Frederic Massara nu vor să se oprească aici.

AC Milan, negocieri pentru transferul lui Bernardo Silva?

Daily Star susţine că milanezii sunt interesaţi de transferul lui Bernardo Silva de la Manchester City.

Portughezul în vârstă de 27 de ani vrea să plece de la echipa lui Guardiola, iar City vrea să scape de el pentru a încerca să-l transfere şi pe Harry Kane, marele obiectiv al verii pentru Pep Guardiola.

Cotidianul britanic explică şi formula prin care AC Milan îl poate transfera pe Bernardo Silva, fotbalist cotat la 70 de milioane de euro.

Astfel, Milan l-ar putea împrumuta pentru 17 milioane de euro, apoi ar urma să plătească alte 35 de milioane pentru transferul definitiv al fotbalistului. Această clauză ar urma să fie una obligatorie. Momentan, totul pare la nivelul de zvon, dar rămâne de văzut dacă milanezii vor găsi reţeta potrivită pentru a-l convinge pe Bernardo Silva, fotbalist care are un salariu destul de mare la Manchester City.

De serviciile sale sunt interesante atât FC Barcelona, cât şi Atletico Madrid, doar că prima dintre echipe nu-şi permite transferul fotbalistului în acest moment. Atletico ar vrea să-l aducă pe Bernardo Silva în locul lui Saul Niguez, fotbalist care îşi caută de asemenea o altă echipă în această vară, dar care încă este sub contract cu Atletico.

Afla mai multe despre: bernardo silva 

viewscnt
Articole similare