Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan dă o super-lovitură pe piaţa transferurilor! ”Diavolii” aduc starul Campionatului European de Tineret

AC Milan dă o super-lovitură pe piaţa transferurilor! ”Diavolii” aduc starul Campionatului European de Tineret

AC Milan

Comentarii

Finala Campionatului European de Tineret opune naţionalele Spaniei şi Germaniei. Cei mai buni doi jucători din cele două tabere, Luca Waldschmidt şi Daniel Ceballos se luptă pentru titlul de cel mai bun fotbalist al turneului final.

Dar, pentru Dani Ceballos, finalul Campionatului European de Tineret va aduce pe lângă posibilul trofeu european sau titlul de cel mai bun fotbalist al turneului final şi un transfer de la Real Madrid. Zinedine Zidane nu contează pe tânărul fotbalist spaniol, astfel că Real Madrid caută cea mai bună soluţie pentru mijlocaşul transferat de la Betis.

Sport Mediaset scrie că în ultimele ore, AC Milan ar fi reuşit să avanseze în negocierile pentru transferul lui Ceballos. Milanezii oferă 8 milioane de euro pentru un împrumut şi alte 35 de milioane pentru un transfer definitiv. Singura problemă în calea mutării este că Ceballos nu vrea să audă de un transfer definitiv, acesta fiind de altfel şi motivul pentru care plecarea sa la Arsenal a picat.

Real Madrid solicită 50 de milioane de euro pentru un transfer definitiv al jucătorului, şi o sumă mai mică pentru un împrumut cu clauză de cumpărare. Ceballos nu vrea să plece definitiv de pe Bernabeu, ci doar să joace meci de meci la o echipă care îi permite asta.

Situaţia sa la Real Madrid este clară. Zidane nu contează pe el şi sunt şanse foarte mari ca el să plece. Milan pare o variantă foarte bună în acest moment, iar Sport Mediaset susţine că transferul are şanse bune să se realizeze după turneul final.

AC Milan e OUT din Europa în acest sezon!

AC Milan a fost exclusă din sezonul 2019-2020 al cupelor europene şi nu va evolua în actuala ediţie a Europa League, deşi îşi câştigase acest drept din punct de vedere sportiv.

Decizia de excludere vine ca urmare a încălcării regulilor fair-play-ului financiar, iar ca urmare a acestei hotărâri AS Roma va fi acceptată direct în faza grupelor Europa League, iar Torino va fi clubul invitat să joace în Europa League în locul lui AC Milan.

Coform unei decizii a Curţii de Arbitraj Sprotiv, "AC Milan e exclusă de la participarea în competiţiile de club UEFA în sezonul 2019-2020 ca urmare a încălcării regulamentelor FFP pentru perioadele de monitorizare 2015-16, 2016-17 şi  2016-17, 2017-2018".

Afla mai multe despre: dani ceballosac milantransferreal madrideuro 2019 

viewscnt
Articole similare