Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Donnarumma! "Noul Buffon" este dorit de Paris Saint-Germain

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Donnarumma! "Noul Buffon" este dorit de Paris Saint-Germain

AC Milan

Comentarii

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Gianluigi Donnarumma, anunţă presa din Italia. Donnarumma poate pleca în vară de la clubul rossonero, fiind dorit, printre alte echipe, de Paris Saint-Germain.

Contractul lui Gianluigi Donnarumma, care a împlinit recent 21 de ani, expiră la finalul sezonului viitor, iar el ar putea fi vândut în vară, pentru ca AC Milan să nu îl piardă liber de contract. 

Un factor important în decizia lui Donnarumma de a rămâne sau nu pe San Siro este  Mino Raiol, impresarul jucătorului. El vede cu scepticism proiectul de la Milan şi a criticat de mai multe ori grupul Elliott Management, fondul de investiţii care deţine clubul. 

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Donnarumma!

"Diavolii" au doi portari pe listă, în cazul în care pleacă Donnarumma. Este vorba despre Alex Meret (22 de ani) şi Salvatore Sirigu (33 de ani).

Meret evoluează la Napoli de câteva sezoane, fiind cumpărat pentru 35 de milioane de euro de la Udinese. De când Gattuso, fost antrenor la Milan, a venit la Napoli, Meret şi-a pierdut locul de titular, în defavoarea veteranului Davide Ospina. 

Sirigu este colegul lui Donnarumma de la naţionala Italiei şi joacă la FC Torino din 2017. Un posibil transfer la AC Milan ar fi ultima şansă pentru Sirigu de a juca la o echipă mare înainte de a se retrage. 

Afla mai multe despre: ac milandonnarumma 

viewscnt
Articole similare