Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan îl pierde pe Bonaventura! Italianul va semna cu o rivală din Serie A

AC Milan îl pierde pe Bonaventura! Italianul va semna cu o rivală din Serie A

AC Milan

Comentarii

Giacomo Bonaventura (30 de ani) este la finalul contractului cu AC Milan şi nu îşi va prelungi înţelegerea. Mijlocaşul italian va semna cu o rivală din Serie A.

Jucătorul impresariat de Mino Raiola a decis să spună "adio" clubului rossonero după ce în ultima perioadă a avut probleme cu accidentările. El poate semna cu orice echipă îşi doreşte din postura de jucător liber de contract şi deja au venit ofertele pe numele său. 

  • 171 de meciuri a jucat Bonaventura pentru AC Milan. A marcat 34 de goluri şi a oferit 23 de assist-uri
  • 13 selecţii are fotbalistul la naţionala Italiei

Torino îl doreşte pe Bonaventura şi deja oficialii grupării granata i-au trimis un draft al contractului lui Mino Raiola. Fotbalistul ar urma să primească aproape două milioane de euro în următoarele trei sezoane, dacă semnează cu Torino. Jucătorul este mulţumit de ofertă, însă i-a pus în aşteptare pe cei de la Torino. 

Dorinţa lui Jack Bonaventura este de a se reîntoarce la Atalanta, echipă pentru care a jucat până la transferul la Milan. El este un produs al clubului din Bergamo şi a jucat 135 de meciuri pentru Atalanta. Bonaventura este cotat în acest moment la 9,5 milioane de euro

Afla mai multe despre: ac milanbonaventura 

viewscnt
Articole similare