Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan îl "salvează" pe fotbalistul rămas pe din afară la Barcelona. E dorit pe San Siro

AC Milan îl "salvează" pe fotbalistul rămas pe din afară la Barcelona. E dorit pe San Siro

FC Barcelona

Comentarii

Alex Collado (22 de ani), fotbalistul care a rămas pe din afară la FC Barcelona, e dorit de AC Milan. Crescut în La Masia, Collado a ratat un transfer în ultimele ore de mercato şi nu a mai putut fi înregistrat nici la prima echipă a catalanilor, nici la Barcelona B, dar poate scăpa de "coşmar" în fereastra de transferuri din ianuarie 2022.

AC Milan îl salvează de la FC Barcelona. Fotbalistul rămas pe din afară, dorit pe San Siro

AC Milan vrea un fotbalist de la FC Barcelona. Alex Collado, fotbalist crescut în La Masia, a rămas pe din afară la echipa catalană după ce a ratat un transfer în ultimele ore de mercato din vară, iar clubul nu l-a mai putut înregistra nici la prima echipă, nici la Barcelona B. Jurnalistul Gabriel Sans scrie despre oferta lui Milan pentru Collado.

Sursa citată scrie, însă, că Alex Collado e determinat să reuşească la FC Barcelona şi e convins că are loc în echipa lui Ronald Koeman, care-l ajută în timpul antrenamentelor, atât tehnic, cât şi tactic.

Alex Collado a rămas pe din afară după ce a ratat un transfer

Collado a fost dorit în Belgia, dar şi în Anglia, de Sheffield United, însă în cele din urmă a rămas pe loc, la Barcelona, după ce perioadă de mercato s-a încheiat. Alex Collado nu e înregistrat nici la prima echipă a Barcelonei, nici la la echipa secundă a catalanilor. Astfel, fotbalistul nu are unde să joace, pentru moment, dar e de aşteptat să fie trecut din nou pe lista echipei B, unde a jucat şi în ultimul sezon.

Jucătorul a strâns 83 de meciuri, 18 goluri şi 11 pase de gol la FC Barcelona B, în timp ce pentru echipa mare a adunat 89 de minute în două partide.

Afla mai multe despre: alex colladoac milanbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare