Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan îşi pregăteşte echipa pentru UEFA Champions League. S-a înţeles cu un campion mondial

AC Milan îşi pregăteşte echipa pentru UEFA Champions League. S-a înţeles cu un campion mondial

AC Milan

Comentarii

AC Milan a triumfat, în weekend, în derby-ul cu Lazio, scor 1-0, şi este tot mai aproape de revenirea în UEFA Champions League după o perioadă lungă de timp în care nu a evoluat în cea mai importantă competiţie din fotbalul european. Clubul rossonero pare sigur pe această revenire şi deja a început să îşi pregătească echipa pentru sezonul viitor.

France Football a scris marţi despre o înţelegere între AC Milan şi Florian Thauvin, jucătorul lui Olympique Marseille. În vârstă de 26 de ani, extrema dreapta de la OM a câştigat titlul mondial cu Franţa, anul trecut. 

Aceeaşi sursă menţionează că francezii sunt dispuşi să renunţe la el pentru o sumă între 30 şi 40 de milioane de euro. 15 goluri în 33 de meciuri a reuşit Thauvin în acest sezon pentru echipa care ocupă locul 5 în Ligue 1. 

Thauvin, al cărui contract expiră în 2021, este apreciat la 50 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. Un singur minut a jucat Thauvin în Rusia, intrând în locul lui Mbappe în victoria cu Argentina. 

Afla mai multe despre: transferac milanthauvin 

viewscnt
Articole similare