Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan - Juventus 1-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. Egal in extremis obţinut de Bătrâna Doamnă, după un meci dominat de "rossoneri"

AC Milan - Juventus 1-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. Egal in extremis obţinut de Bătrâna Doamnă, după un meci dominat de "rossoneri"

Juventus

Comentarii

AC Milan şi Juventus au remizat, joi seară, pe San Siro, scor 1-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei.

Bătrâna Doamnă a scos o remiză norocoasă, graţie unui gol marcat de Cristiano Ronaldo, din penalty, în minutul 90+1. Pentru AC Milan, care a dominat partida de la un capăt la altul, a marcat Ante Rebic, în minutul 61.

"Rossonerii" au încheiat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Theo Hernandez, din minutul 72, pentru cumul de cartonaşe galbene.

AC Milan a ratat astfel şansa de a o învinge pe Juventus după aproape patru ani. Ultimul succes al rossonerilor în faţa torinezilor datează din 2016, atunci când AC Milan triumfa în Supercupa Italiei, la lovituri de departajare, în faţa lui Juventus.

Returul va avea loc pe 4 martie, la Torino.

FINAL | AC Milan - Juventus 1-1 (Rebic 61/Cristiano Ronaldo 90+1-pen.)

Echipele de start:

  • AC Milan: Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez - Castillejo, Kessie, Bennacer, Calhanoglu - Rebic, Ibrahimovic.
  • Juventus: Buffon - De Sciglio, de Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Ramsey, Pjanic, Matuidi - Cuadrado, Dybala, Ronaldo.

Final: AC Milan - Juventus 1-1.

Min. 90+1: GOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo restabileşte egalitatea din penalty. Starul portughez l-a învins pe Donnarumma cu un şut pe centrul porţii, dintr-un penalty obţinut tot de el şi acordat cu ajutorul tehnologiei VAR. Ronaldo a reluat din foarfecă în mâna lui Calabria, care şi-a mărit suprafaţa corpului, iar arbitrul a acordat penalty, deşi nu a existat intenţie.

Min. 72: Eliminare Theo Hernandez. Fundaşul stânga al "diavolilor" vede al doilea galben pentru o intrare dură asupra lui Dybala şi este eliminat. Astfel, după Zlatan, nici Theo nu va evolua în meciul retur.

Min. 61: GOOOL AC Milan! Ante Rebic deschide scorul după ce îl execută pe Buffon cu o reluare cu piciorul drept, din centrarea lui Samu Castillejo.

Min. 61: Încă un corner pentru AC Milan. Theo Hernandez şutează din afara careului, iar Buffon scoate din nou în corner.

Min. 60: Încă o ocazie pentru rossoneri. Ibrahimovic şutează din stânga, la colţul scurt, dar Buffon reuşeşte din nou să respingă, de această dată în corner.

Min. 47: Ocazie uriaşă pentru AC Milan. Zlatan deviază superb pentru Ante Rebic, care pătrunde în stânga şi şutează cu piciorul stâng, dar Buffon intervine salvator cu piciorul.

Pauză: AC Milan - Juventus 0-0

Min. 42: Primul moment tensionat al meciului. Theo Hernandez îl faultează dur pe Dybala şi este sancţionat cu galben.

Min. 35: Ocazie mare pentru Juventus. Cuadrado trage puternic din 16 metri, dar Donnarumma reuşeşte să intervină salvator.

 

 

Min. 30: Zlatan Ibrahimovic este sancţionat cu galben, pentru o lovitură cu cotul, şi va rata meciul retur, de la Torino.

 

 

Min. 28: Ocazie AC Milan. Ibrahimovic îi pasează lui Rebic, iar croatul şutează pe centru, Buffon reuşind să reţină în doi timpi.

Min. 22: Ocazie pentru AC Milan. Buffon reuşeşte să scoată şutul lui Calabria.

Min. 11: Spectacol pe San Siro. Theo Hernandez pătrunde în viteză în flancul stâng şi centrează la firul ierbii pentru Zlatan Ibrahimovic, care reia cu călcâiul, dar mingea trece mult pe lângă bara din stânga porţii lui Buffon.

A început partida.


Desfăşurarea partidei din semifinalele Cupei Italiei va putea fi urmărită pe site-ul telekomsport, în interiorul acestui articol, în format live score.

Meciul de joi seară va reprezenta cea de-a doua întâlnire dintre Juventus şi AC Milan, în acest sezon. Cele două echipe s-au întâlnit şi în turul campionatului Italiei, la Torino, atunci când Juventus s-a impus la limită, scor 1-0.

Returul dintre Juventus şi AC Milan va avea loc pe 4 martie, la Torino.

În cealaltă semifinală se înfruntă Inter şi Napoli. În meciul tur, Napoli s-a impus pe San Siro, scor 1-0.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare