Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan, lovitură pe piaţa transferurilor! E coleg cu Messi la naţională şi vine de la o adversară din Serie A

AC Milan, lovitură pe piaţa transferurilor! E coleg cu Messi la naţională şi vine de la o adversară din Serie A

AC Milan

Comentarii

AC Milan, club cu şapte trofee UEFA Champions League, trece în această perioadă prin clipe tulburi. Suprapopulată de jucători care pe vremuri nu ar fi avut voie să intre în vestiarul Milanului, clubul rossonero se întăreşte cu un internaţional argentinian.

Luciano Moggi, fostul conducător de la Juventus, a anunţat că următorul transfer pe care îl va face AC Milan este Rodrigo De Paul, mijlocaşul ofensiv al celor de la Udinese: "De Paul vine. Trebuia să vină la începutul sezonului, dar pentru mai multe motive transferul nu s-a făcut. Este jucătorul de care Milan are nevoie", a declarat Moggi pentru 7Gold. 

Într-adevăr, conducătorii lui Milan au avut discuţii toată vara cu impresarul Agustin Jimenez. Acesta îl reprezintă şi pe Angel Correa, fotbalist care, de asemenea, a fost aproape de un transfer pe San Siro. În cazul jucătorului de la Atletico Madrid, suma cerută de clubul madrilean a fost mult prea mare. 

  • 15 selecţii în naţionala Argentinei are Rodrigo De Paul (25 de ani) 
  • 3 milioane de euro a plătit Udinese în 2016, atunci când l-a cumpărat de la Valencia 

În cazul lui De Paul, fotbalist cotat la 30 de milioane de euro, el abia a semnat un nou contract cu Udinese şi eventualul transfer la AC Milan ar urma să se realizeze în vara viitoare. 

Afla mai multe despre: de paulac milan 

viewscnt
Articole similare