Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan negociază încă un transfer important. Maldini se ocupă personal de mutarea dorită de Pioli

AC Milan negociază încă un transfer important. Maldini se ocupă personal de mutarea dorită de Pioli

AC Milan

Comentarii

Potrivit presei spaniole, AC Milan este aproape să-l împrumute pe Alvaro Odriozola de la Real Madrid.

Odriozola nu pare să facă parte din planurile lui Carlo Ancelotti. Interesată de Diego Dalot, Milan s-ar putea alege cun fundaşul dreapta spaniol.

Milan îl vrea pe Odriozola de la Real Madrid

AC Milan revine în UEFA Champions League după şapte ani şi are de gând să alinieze un 11 cât mai competitiv. În acest sens, oficialii ”Diavolilor” s-au pus pe transferuri, iar spaniolii anunţă că pe lângă Brahim Diaz, Luka Jovic şi Alvaro Odriozola ar putea ajunge la Milan.

Frederic Massara şi Paolo Maldini se ocupă în aceste zile de ultimele detalii, iar Odriozola ar putea ajunge pe San Siro, sub formă de împrumut.

Fundaşul care a fost cotat la 30 de milioane de euro la un moment dat, are nevoie de meciuri în picioare, iar Real Madrid este dispusă să-l lase la AC Milan pentru un sezon. Pe de altă parte, Milan caută un fundaş dreapta, iar negocierile pentru Diego Dalot s-au împotmolit. Cele două cluburi ar putea ajunge la un acord zilele următoare.

Odriozola are 81 de meciuri în La Liga, trei goluri şi trei pase decisive. Este un fotbalist obişnuit cu UEFA Champions League, după experienţele Real şi Bayern şi are experienţă la nivel înalt.

Afla mai multe despre: odriozolareal madridac milanpaolo maldini 

viewscnt
Articole similare