Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan nu are încă antrenor principal, dar poate da o uriaşă lovitură pe piaţa transferurilor

AC Milan nu are încă antrenor principal, dar poate da o uriaşă lovitură pe piaţa transferurilor

AC Milan

Comentarii

AC Milan l-a numit pe Paolo Maldini în funcţia de director tehnic şi l-a desemnat să numească un nou antrenor. Până atunci, rossoneri pot da o mare lovitură pe piaţa transferurilor

Il Messaggero scrie că Sergej Milinkovic-Savic va trece pe San Siro, dacă ”gentlemans agreement-ul” dintre Claudio Lotito şi Paolo Scaroni se va respecta.

Milan l-ar putea pierde pe Simone Inzaghi (antrenor, Lazio) care pare aproape de un nou acord cu Biancocelesti. ”Diavolii” nu ar fi forţat această pistă, scrie CalcioMercato, tocmai pentru a păstra o relaţie foarte bună cu Lotito şi a-l putea aduce în cele din urmă pe Sergej Milinkovic-Savic, fotbalist dorit şi de campioana Juventus Torino.

De altfel, Lotito a respins oferte de 100-120 de milioane de euro pentru internaţionalul sârb, dar Savic vrea să plece de la Roma, pentru a juca în UEFA Champions League. ”Rămâne de văzut dacă milanezii vor avea forţa financiară să respecte înţelegerea dintre Lotito şi Scaroni”, scrie Calciomercato.

Sergej Milinkovic-Savic (24 de ani) joacă pentru Lazio din 2015 şi a adunat 163 de meciuri şi 31 de goluri. În cariera sa a mai îmbrăcat tricoul echipelor Genk şi Vojvodina.

Afla mai multe despre: paolo maldinisergej milinkovic-savic 

viewscnt
Articole similare