Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan pregăteşte trei transferuri de la Real Madrid! Primele negocieri între cluburi au avut deja loc

AC Milan pregăteşte trei transferuri de la Real Madrid! Primele negocieri între cluburi au avut deja locgalerie foto

Transferuri

Comentarii

AC Milan vrea să transfere nu mai puţin de trei jucători de la Real Madrid în această vară.

El Mundo Deportivo notează că AC Milan a demarat deja discuţiile cu Real Madrid, pentru transferul lui Brahim Diaz. Nu este însă singurul jucător pe care ”Diavolii” îl vor de pe Santiago Bernabeu, notează sursa citată.

Analiza meciului zilei de la Euro 2020, Portugalia - Franţa, LIVE pe canalul nostru de Youtube

AC Milan pregăteşte trei transferuri de la Real Madrid

Prioritatea Rossonerilor este Brahim Diaz, un fotbalist care a jucat şi în stagiunea trecută pe San Siro şi care a convins atât conducerea tehnică a italienilor, cât şi pe cea administrativă.

În schimb, El Mundo Deportivo anunţă că nu doar pentru Brahim Diaz (foto jos în tricoul Milanului) există interes din partea Milanului.

”Diavolii” l-ar vrea şi pe fundaşul dreapta Alavaro Odrizola, un fotbalist pe care antrenorul Stefano Pioli îl place foarte mult. AC Milan ar vrea să-l împrumute pentru un sezon, mai ales că jucătorul a prins foarte puţine minute în stagiunea trecută. Sosirea lui Carlo Ancelotti ar putea cumva să-i schimbe planurile lui Odriozola, care şi el ar fi tentat să plece de la Madrid.

Al treilea jucător de pe lista Milanului, din lotul Realului, este Dani Ceballos. Fotbalistul care a jucat în sezonul trecut pentru Arsenal Londra, nu-şi găseşte încă locul la Real Madrid, iar Stefano Pioli îl consideră înlocuitorul perfect în angrenajul echipei sale pentru Hakan Calhanoglu, fotbalist care a semnat deja cu marea rivală, Internazionale Milano.

După doi ani pe Emirates Stadium, Ceballos nu ar mai vrea să plece sub formă de împrumut. Real MAdrid ar solicita 20 de milioane de euro pentru transferul său, o cifră la care AC Milan poate ajunge, astfel că negocierile ar fi deja în plină desfăşurare. 

Afla mai multe despre: ac milanbrahim diazodriozoladani ceballosreal madrid 

viewscnt
Articole similare