Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan se aşteaptă la sancţiuni pentru nerespectarea fair-play-ului financiar

AC Milan se aşteaptă la sancţiuni pentru nerespectarea fair-play-ului financiar

AC Milan

Comentarii

Reprezentanţii clubului AC Milan se aşteaptă la sancţiuni, după ce au fost audiaţi, vineri, la Nyon, de instanţa europeană de control financiar al cluburilor (ICFC), informează lequipe.fr.

"Vor fi sancţiuni, dar sperăm că vor fi limitate. Sper că UEFA va ţine cont de faptul că suntem noi proprietari şi că facem tot ce putem, dar cred că sancţiunile vor fi inevitabile", a declarat Marco Fassone, directorul general al clubului lombard.

Clubul AC Milan, aflat atunci în proprietatea fostului premier italian Silvio Berlusconi, a fost cumpărat, în urmă cu un an, de investitori chinezi, pentru suma de 740 de milioane de euro. În vara anului 2017. AC Milan a cheltuit peste 200 de milioane de euro pe transferuri. 

Şi oficiali ai clubului PSG au fost la Nyon, pentru a fi audiaţi în legătură cu încălcarea fair-play-ului financiar. O decizie a UEFA în aceste cazuri este aşteptată la începutul lunii iunie.

Fair-play-ul financiar a fost pus în practică de UEFA la începutul anului 2010 şi presupune ca grupările care evoluează în competiţiile europene să nu cheltuiască mai mult decât câştigă şi să nu înregistreze un deficit cumulat mai mare de 30 de milioane de euro în ultimii trei ani.

PSG a cheltuit vara trecută 400 de milioane de euro pe doi jucători, Neymar (222 de milioane de euro) şi Kylian Mbappé (180 de milioane de euro).

Afla mai multe despre: serie aac milanfair-play financiar,  

viewscnt
Articole similare