Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan se înscrie în cursa pentru Radu Drăguşin! Ce jucător ar putea fi inclus în afacere

AC Milan se înscrie în cursa pentru Radu Drăguşin! Ce jucător ar putea fi inclus în afacere

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin () este, în acest moment, cel mai în vogă fotbalist român.

După sezonul foarte bun realizat alături de Genoa în Serie B, marile cluburi ale Italiei se gândesc serios la varianta transferului.

AC Milan îl vrea pe Radu Drăguşin

După ce s-a anunţat că Napoli îl urmăreşte cu atenţie pentru a-l transfera, acum a venit rândul celor de AC Milan să ceară informaţii despre fundaşul român ”grifonilor”.

Presa din Italia anunţă că Genoa l-ar fi vrut împrumut un sezon pe atacantul Lorenzo Colombo, iar jucătorul român ar putea fi inclus în afacere.

AC Milan este gata să-l cedeze sub formă de împrumut pe Colombo, însă cere asigurări că Radu Drăguşin va ajunge sub comanda lui Stefano Pioli. Fie acum, fie sezonul următor, după o stagiune de acomodare în Serie A, cu Genoa.

În ultimul sezon, Radu Drăguşin a fost unul dintre protagoniştii promovării celor de la Genoa, cu 38 de apariţii şi 4 goluri, iar acum mai multe cluburi italiene, dar şi europene, îl urmăresc.

În ciuda vârstei fragede, jucătorul pare să arate maturitate în joc şi va fi unul dintre pilonii echipei din Liguria, în următorul campionat”, au scris jurnaliştii italieni.

Lorenzo Colombo a fost împrumutat la Lecce în sezonul trecut, a bifat 33 de meciuri, a înscris 5 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Atacantul este considerat unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători italieni, iar Genoa ar putea profita în viitor. Poate chiar printr-un transfer definitiv, dacă va decide să-l cedeze pe Radu Drăguşin la AC Milan.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Lorenzo Colombo, conform transfermarkt.de.
  • 8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: radu dragusinnapoligenoaac milan 

viewscnt
Articole similare