Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan se luptă cu Leeds United pentru transferul noului star al fotbalului olandez

AC Milan se luptă cu Leeds United pentru transferul noului star al fotbalului olandez

AC Milan

Comentarii

Potrivit presei italiene, AC Milan vrea să-l transfere pe Noa Lang (21 de ani).

Olandezul cu origini surinameze este considerat unul dintre cele mai mari talente ale noii generaţii din ţara sa. Actualmente la Club Brugge, Noa Lang aparţine de Ajax, club unde a şi crescut între 2013 şi 2017. El a mai evoluat ca junior şi la Feynoord, de unde a plecat în 2013 către Ajax.

Aripa de 21 de ani a marcat 13 goluri în 23 de meciuri pentru Brugge, iar presa din Italia scrie că AC Milan este interesată să-l transfere din stagiunea următoare. Doar că de serviciile lui Noa Lang se interesează şi Marcelo Bielsa, antrenorul lui Leeds United. Italienii susţin că Leeds este dispusă să facă un efort financiar suplimentar pentru a-şi asigura serviciile lui Lang, iar oferta grupării britanice ar fi mai bună decât cea a lui AC Milan.

Noa Lang este campion al Olandei cu Ajax în 2018-2019. A mai jucat la Twente, sub formă de împrumut, iar pentru Ajax a marcat patru goluri în cele 14 meciuri în care a fost folosit înainte de împrumut. În acest moment, olandezul are o cotă de piaţă de 20 de milioane de euro şi este internaţional U21 al Olandei.

Afla mai multe despre: noa langleeds unitedac milan 

viewscnt
Articole similare