Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan se mai desparte de încă o legendă! Paolo Maldini va fi dat afară

AC Milan se mai desparte de încă o legendă! Paolo Maldini va fi dat afară

AC Milan

Comentarii

Haosul de la AC Milan continuă şi clubul pare că urmează să ajungă din nou într-un punct zero. După Zvonimir Boban, urmează să fie demis şi Paolo Maldini, anunţă Gazzetta dello Sport.

Boban a fost concediat după ce l-a criticat public pe Ivan Gazidis într-un interviu acordat pentru Gazzetta dello Sport, în care fostul mare fotbalist a dezvăluit că Gazidis a negociat cu Ralf Rangnick fără să îl informeze pe el sau pe Paolo Maldini. 

După destituirea lui Boban din funcţie, Gazidis, fost la Arsenal, a preluat şi responsabilităţile din departamentul sportiv. Strategia lui pentru clubul rossonero este un stabilirea unui plafon salarial de 2,5 milioane de euro/jucător şi aducerea fotbaliştilor tineri, de viitor. De aceea, Gazidis încearcă aducerea lui Rangnick, care a lucrat pe acest model atât la Hoffenheim, cât şi la RB Leipzig. 

Gazidis nu s-a întâlnit până acum cu Maldini, dată fiind şi problema din Italia, dar în orice caz, cel mai probabil, Maldini va părăsi clubul la finalul sezonului. Cât despre Rangnick, agentul său a negat în presă că manager-ul o va prelua pe Milan. 

Afla mai multe despre: paolo maldiniac milan 

viewscnt
Articole similare