Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan şi Juventus se luptă pentru acelaşi jucător. Cine ar putea avea câştig de cauză

AC Milan şi Juventus se luptă pentru acelaşi jucător. Cine ar putea avea câştig de cauză

AC Milan

Comentarii

AC Milan şi Juventus sunt interesate de jucătorul polonez, Kacper Kozlowski.

Talentatul jucător de la Pogon Szczecin a intrat pe radarul mai multor cluburi europene, printre care Borussia Dortmund, RB Leipzig, AC Milan şi Juventus.

Kacper Kozlowski s-a remarcat la echipa sa de club, dar şi la turneul final, când a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Camionatului European, după ce a intrat pe teren în repriza a doua a meciului cu Spania. El a jucat la vârsta de 17 ani şi 246 de zile.

Milan şi Juve se luptă pentru Kacper Kozlowski

Potrivit presei italiene, AC Milan ar fi favorită în cursa pentru semnătura lui Kozlowski. Gazzetta dello Sport susţine însă că şi Juventus vrea să-l transfere cât mai repede pe polonez.

Cotat deja la 5 milioane de euro, Kozlowski evoluează ca mijlocaş şi a debutat în 2021 în naţionala Poloniei. La Pogon joacă din 2019 când a fost promovat la prima echipă. A strâns deja 33 de meciuri la prima echipă şi a marcat de trei ori.

”Poate juca atât ca mijlocaş defensiv, cât şi ca mijlocaş central sau ofensiv. Este impunător, agresiv şi inteligent în joc” scriu polonezii despre Kozlowski. Fotbalistul are contract până în 2023 cu Pogon şi ar putea pleca din Polonia pentru o sumă mai mare de 10 milioane de euro, anunţă presa italiană.

Afla mai multe despre: kacper kozlowskimilanjuventus 

viewscnt
Articole similare