Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan şi un club din Premier League, duel pentru fotbalistul Barcelonei! Jucătorul vrea să plece de pe Camp Nou şi nu duce lipsă de oferte

AC Milan şi un club din Premier League, duel pentru fotbalistul Barcelonei! Jucătorul vrea să plece de pe Camp Nou şi nu duce lipsă de oferte

FC Barcelona

Comentarii

Trecut pe linie moartă la FC Barcelona, Junior Firpo (24 de ani) are oferte să plece de pe Camp Nou. AC Milan şi West Ham s-au interesat de posibilitatea de a-l transfera.

Jurnalistul Moi Llorens de la ESPN anunţă că AC Milan şi West Ham sunt interesate de transferul lui Junior Firpo, fundaşul stanga venit la Barcelona de la Betis, în vara lui 2019, în schimbul a 20 de milioane de euro. Potrivit sursei citate, cele două cluburi au luat legătura cu şefii Barcelonei în vederea unui împrumut, însă conducătorii de pe Camp Nou vor să-l cedeze definitiv pe Firpo.

Rămâne de văzut care va fi preţul pe care-l vor stabili părţile pentru transfer. De partea sa, fotbalistul vrea să plece de la FC Barcelona, unde nu joacă. Dacă în mandatele lui Ernesto Valverde şi Quique Setien, Firpo mai prins ceva minute, Ronald Koeman l-a trecut pe linie moartă. În schimb, se pare că FC Barcelona e dispusă să-l lase pe Firpo să plece doar după ce îi va aduce un înlocuitor.

E greu de crezut că Barcelona va transfera pe cineva în această perioadă de mercato având în vedere că alegerile prezidenţiale de pe Camp Nou au fost amânate pentru luna martie.



Junior Firpo a jucat 351 de minute în 10 meciuri la FC Barcelona în acest sezon, în toate competiţiile, şi a reuşit un assist în acest timp. Per total, fundaşul naturalizat spaniol a strâns 33 de partide în culorile blaugrana, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase decisive.

Afla mai multe despre: junior firpotransferfc barcelonaac milanwest ham 

viewscnt
Articole similare