Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan, transfer-bombă după schimbarea patronilor! Starul din Premier League, aşteptat pe San Siro

AC Milan, transfer-bombă după schimbarea patronilor! Starul din Premier League, aşteptat pe San Siro

AC Milan

Comentarii

AC Milan aşteaptă schimbarea patronilor după ce Investcorp, un fond de investiţii din zona Golfului, a intrat în discuţii cu Elliott Management, grupul care deţine pachetul majoritar de acţiuni de pe San Siro. Odată cu schimbarea conducerii, AC Milan e aşteptată să facă un transfer-bombă, în vară.

AC Milan, transfer-bombă după schimbarea patronilor! Starul din Premier League, aşteptat pe San Siro

În aceste zile se poartă ultimele discuţii pentru preluarea lui AC Milan de către fondul de investiţii Investcorp, care are sprijin din Bahrain. Reprezentanţii s-au pus la masa tratativelor cu şefii de la Elliot Management, grupul care deţine pachetul majoritar de acţiuni ale clubului legendar din Italia.

Potrivit Calciomercato, AC Milan pregăteşte un transfer-bombă odată cu schimbarea acţionarilor majoritar, care vor face o infuzie masivă de capital în club. Sursa citată scrie despre Riyadh Mahrez (31 de ani) ca despre "transferul-bombă al Milanului" pentru perioada de mercato din vară.

Mahrez este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din Premier League, de la Manchester City, echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor. Fotbalistul algerian mai are un an de contract cu "Cetăţenii" lui Pep Guradiola, iar părţile nu au demarat negocierile pentru prelungire.

Faptul că Riyadh Mahrez mai are doar un an de contract cu Manchester City ar putea fi în ajutorul lui AC Milan. "Rossonerii" ar putea să-l transfere pe o sumă mai mică de bani. Manchester City l-ar putea pierde gratis în vara lui 2023, astfel că ar putea fi forţată să se aşeze la masa negocierilor.

Ryiadh Mahrez a marcat 23 de goluri şi a livrat nouă pase de gol în 43 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Manchester City.

Afla mai multe despre: ac milantransfermahrezmanchester city 

viewscnt
Articole similare