Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan transferă un câştigător de UEFA Champions League. Jucătorul lui Real şi-a dat acordul. Detaliile transferului

AC Milan transferă un câştigător de UEFA Champions League. Jucătorul lui Real şi-a dat acordul. Detaliile transferului

AC Milan

Comentarii

AC Milan este la un pas de a transfera un câştigător de Liga Campionilor cu Real Madrid. Jucător deja şi-a dat acordul să joace pentru clubul rossonero. Detaliile mutării, mai jos.

În urmă cu doar câteva zile, Paolo Maldini a călătorit la Madrid pentru o întâlnire cu oficialii lui Real. În urma întâlnirii, clubul rossonero şi-a manifestat interesul pentru mai mulţi jucători din lotul lui Zinedine Zidane. Dintre toţi, cele mai mari şanse să ajungă pe San Siro este Theo Hernandez. 

Presa italiană scrie că fundaşul stânga în vârstă de 21 de ani le-a comunicat celor de la Madrid că vrea să joace la Milan, după o întâlnire cu Paolo Maldini, care i-ar fi promis că va avea un rol important în formaţia lui Marco Giampaolo. Şi Florentino Perez ar urma să fie de acord cu plecarea francezului, care ar putea fi, iniţial, împrumutat la Milan. 

Theo Hernandez, câştigător de Liga Campionilor cu Real în sezonul 2017-2018, a jucat în stagiunea recentă la Real Sociedad, sub formă de împrumut. Crescut de Atletico, el a fost transferat de Real în 2017 chiar de la rivala locală, contra sumei de 24 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: theo hernandezreal madridtransfer milan 

viewscnt
Articole similare