Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan transferă un jucător de la Arsenal. Negocierile au fost confirmate: "Vrea să joace într-un campionat mai puternic"

AC Milan transferă un jucător de la Arsenal. Negocierile au fost confirmate: "Vrea să joace într-un campionat mai puternic"

AC Milan

Comentarii

Nu este nicio surpriză că AC Milan este în căutarea unui mijlocaş. Este dorinţa fanilor rossonero de ani buni, iar până acum niciunul dintre jucătorii aduşi pe San Siro nu au impresionat.

AC Milan este foarte aproape de a transfera un mijlocaş chiar în această iarnă, negocierile fiind într-un stadiu avansat, lucru confirmat chiar de către tatăl fotbalistului. Este vorba despre Mohamed Elneny, jucător care aparţine de Arsenal. 

În acest moment, egipteanul este împrumutat la Beşiktaş, iar turcii au opţiunea de a îl cumpăra definitiv la finalul stagiunii, însă jucătorul are alte planuri: "Negocierile dintre Mohamed şi Milan sunt într-un stadiu avansat, dar contractul nu a fost semnat încă. Următoarele ore pot fi decisive. A jucat bine la Beşiktaş, dar vrea să joace într-un campionat mai puternic", a declarat tatăl fotbalistului pentru Sada Al Balad. 

Elneny, în vârstă de 27 de ani, a fost cumpărat de Arsenal în 2016, de la FC Basel, însă nu a reuşit să îşi găsească rolul pe Emirates. El este cotat la 6,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: ac milanelneny 

viewscnt
Articole similare