Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan transferă un nou jucător de la Real Madrid. Detaliile mutării, cum poate ajunge fotbalistul pe San Siro

AC Milan transferă un nou jucător de la Real Madrid. Detaliile mutării, cum poate ajunge fotbalistul pe San Siro

Real Madrid

Comentarii

AC Milan l-a transferat sezonul trecut pe Theo Hernandez de la Real Madrid, iar oficialii clubului rossonero sunt la un pas să aducă un nou "galactic" pe San Siro.

Takefusa Kubo (19 ani), fotbalist împrumutat în acest sezon la Mallorca, are şanse foarte mari de a juca pentru AC Milan în sezonul viitor, susţine Cadena Ser. 

  • 13,5 milioane de euro este cota lui Takefusa Kubo, potrivit transfermarkt.com
  • 30 de meciuri a jucat Kubo pentru Mallorca, marcând trei goluri şi oferind trei assist-uri

Tânărul fotbalist japonez are un sezon reuşit la Mallorca şi oficialii lui Real se gândesc deja la următorul pas pentru Kubo, însă un lucru este clar. Niponul nu va fi la Real nici sezonul viitor, pentru că locurile fotbaliştilor din afara Uniunii Europene sunt deja ocupate de Rodrygo, Vinicius şi Eder Militao. 

Mijlocaşul ofensiv crescut în academia celor de la Barcelona este dorit de AC Milan, dar sursa citată notează că japonezul va ajunge pe San Siro doar dacă Milan se va califica în Europa, echipa lui Stefano Pioli fiind în acest moment pe locul 7, cel care asigură calificarea în Europa League, din moment ce Napoli a câştigat Cupa Italiei. Italienii ar urma să plătească două milioane de euro pentru împrumutul fotbalistului. 

Afla mai multe despre: takefusa kuboreal madridac milan 

viewscnt
Articole similare