Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan va avea un nou antrenor! Paolo Maldini, acord total cu un fost tehnician din Spania

AC Milan va avea un nou antrenor! Paolo Maldini, acord total cu un fost tehnician din Spania

AC Milan

Comentarii

AC Milan a început sezonul cu Marco Giampaolo pe bancă, însă italianul a fost repede înlocuit cu Stefano Pioli. Nici fostul tehnician de la Inter şi Lazio nu i-a convins pe şefii clubului rossonero, care s-au înţeles deja cu un alt antrenor.

Marcelino Garcia Toral (54 de ani) va fi noul antrenor al lui AC Milan, anunţă El Mundo Deportivo. Spaniolul nu mai antrenează din luna septembrie, atunci când a plecat de la Valencia din cauza neînţelegerilor cu conducerea. El a fost înlocuit cu Albert Celades. 

În urmă cu o lună şi jumătate, Paolo Maldini, directorul tehnic al celor de la Milan, s-a întâlnit cu Marcelino şi a obţinut acceptul lui de a veni pe San Siro începând din vară. Din acest motiv, tehnicianul a refuzat mai multe oferte de a antrena. El a fost dorit şi de Arsenal, înainte ca Mikel Arteta să fie instalat pe Emirates. Zvonimir Boban, directorul sportiv al clubului rossonero, este, de asemenea, de acord cu aducerea lui Marcelino. 

Pe banca celor de la Valencia, Marcelino a câştigat Cupa Spaniei în sezonul trecut, după o finală împotriva celor de la Barcelona. De-a lungul timpului, el le-a mai antrenat pe Sporting Gijon, Recreativo Huelva, Racing Santander, Real Zaragoza, Sevilla şi Villarreal. 

 

Afla mai multe despre: ac milanmarcelinoantrenor milan 

viewscnt
Articole similare