Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Torino insistă pentru un fotbalist român. "Taurii" i-au făcut o radiografie completă: "Poate fi o investiţie pe termen lung"

AC Torino insistă pentru un fotbalist român. "Taurii" i-au făcut o radiografie completă: "Poate fi o investiţie pe termen lung"

Fotbal

Comentarii

Publicaţia italiană Torino Granata l-a pus în capul listei de transferuri pentru sezonul viitor al formaţie AC Torino, pe mijlocaşul român legitimat la Pisa, Marius Marin, pe care îl consideră o investiţie de viitor.

Se pare că la AC Torino se doreşte o schimbare de strategie prin care vor fi monitorizaţi şi transferaţi mai mulţi jucători din Serie B. Printre ei se evidenţiază mijlocaşul român de la Pisa, Marius Marin, internaţional de tineret.

"Cu siguranţă, Marin ar reprezenta o investiţie pe termen lung pentru Tauri, iar în cazul sosirii sale, ar fi greşit să se pretindă că poate obţine imediat proprietatea, dar cu siguranţă ar putea fi o achiziţie de viitor. Preţul fotbalistului, potrivit Transfermarkt, este de 300.000 de euro, o cifră nu foarte mare, care îl poate determina pe preşedintele Massimo Bava să-şi asume investiţia, cu scopul de a găsi un pion important pentru următorii ani", anunţă Torino Granata.

Crescut la Poli Timişoara, Marius Marin a ajuns în Italia în 2016, achiziţionat de Sassuolo. După un prim sezon la Primavera, a fost trimis împrumut la Catanzaro, apoi la Pisa, unde a şi rămas definitiv. În ultimul sezon, a bifat 20 de meciuri în Serie B şi 3 pase decizive.

"Evoluţiile sale bune nu au trecut neobservate de reprezentanţii Taurilor. Marin este un jucător care poate evoluat atât la închidere, cât şi mai avansat, ca mijlocaş central. Este un mijlocaş de substanţă, dar care reuşeşte să deţină şi o calitate tehnică bună. Piciorul lui de bază este cel drept. Performanţele bune l-au propulsat şi la naţionala U21 a României", au mai scris italienii.

Recent, s-a mai vorbit despre alţi doi români care ar putea să ajungă la AC Torino: portarul deţinut de Internationale Milano, Ionuţ Radu, şi fundaşul dreapta al celor de la Cremonese, Vasile Mogoş.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare